2 månader!

Idag blir världens finaste Meija två månader, helt otroligt vad tiden går fort!
Idag var vi även på läkarbesök och allt såg bara bra ut och tösen våran väger nu 4440 gram.

Ett halvsuddigt kort på en leende sötnos!


Bortresta

Mamma och Meija har varit i Uppsala hos moster Sanna i fyra nätter, och sitter nu på tåget påväg hem. Mor och dotter har verkligen umgåtts dygnet runt, vilket har varit både mysigt och jobbigt..:) Vi har även träffat polarn Mattis och igår var vi ute och åt på en jättemysig restaurang allihopa. Meija skötte sig klanderfritt och lät mamma äta i fred(vardagslyx)! Nu ser vi fram emot att få komma hem till våra pojkar som vi saknar massa!


BVC

Idag var det dags att väga och mäta lilla Meija och nu vid snart två månaders ålder är hon 53,5 cm lång och väger 4360 gram. Hon växer som hon ska på både längden och bredden!:)


Halloweenparty

Idag var det halloweenparty på Elias dagis och han klädde ut sig till ett läskigt men väldigt gulligt skelett!


Uppsala

Nu är vi i Uppsala sedan i fredags och hälsar på Sanna, Mattis och Jasper. Vi har hunnit med massa skoj och mys men höjdpunkten för Elias har nog varit besöket till 4H gården vi gjorde idag. Där fanns det massa djur att titta på också grillade vi, mysigt! Meija har skött sig väldigt bra såhär på hennes första resa, inatt slog hon på stort och sov över åtta timmar i sträck!:) Vi har verkligen helt fantastiskt underbara barn!


RSS 2.0