Surrkuse

Meija är som vi tidigare nämnt en riktig pratkvarn(märks att hon är tjej kanske..:)) och nu har pappan äntligen satt upp en krok ovanför skötbordet så vi har kunnat hänga upp en kompis som hon kan prata med! Hon ligger länge länge å pratar å pratar...


Lucia

Igår kväll var vi på Elias dagis och fick titta på världens sötaste luciatåg. Elias var en pepparkaksgubbe. I flera månaders tid har han sjungit på julsångerna hemma och kan texterna jättebra, men igår drabbades prinsen av lite scenskräck och ville sitta hos sin mamma ett tag innan han vågade sig upp på scenen. Mamma och pappa var superstolta ändå och lilla Meija fick vara med om hennes första luciafirande!


Solstråle!

Våran fina Meija är en riktig solstråle som skrattar när man tittar på henne och försöker föra långa konversationer med sitt söta jollrande!
Nu har hennes mage blivit mycket bättre och kvällarna är därmed lugnare men fortfarande sena. Vid tolv-ett tiden på natten tycker hon att det är lagomt att somna.. Hon äter nu ersättning på kvällarna och sover sedan minst sex timmar efter det, så föräldrarna ska inte klaga!


Snö!

Äntligen kom snön tillbaka och ingen är lyckligare än Elias! Så direkt efter middagen igår gick hela familjen ut och lekte för fullt, härligt!


Besök...

har vi haft i helgen av Sanna och Jasper! Förra inlägget var alltså förra helgen men det har inte publicerats förrän nu..
Elias och Jasper är som ler och långhalm och leker och har jätteroligt ihop, och man kan inte tro att Elias var hundrädd för bara några månader sedan!


Helgen

I helgen som var hade vi finbesök från Göteborg i form av Pia och Emelie. Det var jättemysigt och vi har hunnit med massor av saker! I lördags bakade vi pepparkakor(Elias tyckte degen var godast), och på kvällen åt vi gomiddag hos mormor och Stefan. På söndagen hälsade vi först på gammelfarmor sedan gick vi på julskyltningen. Där red Elias och valde den största hästen och red helt själv, tuffingen våran! En myspysig helg helt enkelt!


RSS 2.0