Lite smått å gott...

Allt är bra med oss här hemma, vi lever men har lite för lite tid bara... Det är så härligt att våren äntligen har kommit och vi har varit på massa härliga utflykter! Annars är Elias inne i en både superrolig och tjurig period, han pratar hur mycke som helst, är våran lilla papegoja som kan sätta ihop tre ord nu, vilket är jätteroligt och man har mycket att skratta åt!=) Det mindre roliga är att INTE och KAN SJÄLV är väldigt flitigt använda ord och prinsen är vääääldigt bra på att testa tålamodet hos mamma och pappa...! Tur att han är så söt!=)

I påsk var vi på en skoterutflykt med mormor och Stefan. Elias trivdes kanon på skotern och vi åkte till en grillplats där vi fikade och hade det mysigt!

Tillslut blev Elias bamsetrött och fick bäddas ner på en madrass, såg så härligt ut!


Vi har varit och hälsat på kusin Ikak som Elias säger, de leker jättebra förutom att de ska ha precis samma grejer heeela tiden...=)

Sanna och Mattis eller poolarn som Elias säger var hem och hälsade på en sväng i påskas, till Elias lycka! Oj vad han lekte och härjade med dem, jättekul tyckte Elias iallafall...=)När det var mycket snö ute passade vi på att bygga en snögubbe...


...och mysa i snön!


När pappa fyllde 30 år hade vi kalas och Elias lekte och hade jätteroligt med två av sina kussar, Nora och Isak. Inte det lättaste att fånga alla tre på samma bild bara...Ja det var allt för den här gången, ska försöka att uppdatera er liiiite oftare i fortsättningen!=)


RSS 2.0