Bebis Elias

Sedan Meija kom vill Elias lite då och då vara extra liten,bli buren,sitta i knät och bli matad. Mysigt med två bebisar i huset!:)


1 månad!Idag blir våran prinsessa 1 månad,tiden bara flyger iväg!

Pappan har varit ledig i tre veckor,vilket var jättemysigt då vi fick mycke tid att umgås allihopa. I måndags började han jobba igen så den här veckan har mamman varit hemma själv. Hon var lite nervös för hur det skulle gå att komma iväg till dagis på mornarna eftersom storebror är inne i en period då han vägrar klä på sig,men det har gått jättebra och vi får hoppas att det fortsätter så!
Meija har haft massa besök de här veckorna också, mormor och Stefan, morfar och Marita, gammelmormor, gammelfarmor, kusinerna Elin och Nora, kusinerna Isak och Elise, moster Sanna och Mattis, Sofia och Håkan, Hanna och Micke och Josefin och Levi,vilka hon har fått massa fina presenter av!

Meija är en snäll men bestämd tjej som säger ifrån om hon är missnöjd. Hon skriker sällan men låter och ståkar dygnet runt istället. Hon har just blivit frisk från sin första förkylning men har nu istället ont i magen så hon får magdroppar innan varje måltid. Hon är fortfarande kinkig på kvällarna men det känns som en baggis efter att hon har varit det dygnet runt innan! Hon sover nu ganska bra på nätterna och äter med allt från 3 till 7 timmars mellanrum.Finklädda igår på mammas födelsedag!

 

RSS 2.0