Semester i Uppsala

Vi hann med massa skojsiga saker när vi var i Uppsala. Vi var på ett badhus en dag där det även var utebad, vi var till en mysig sjö en dag och badade, gick på Utopia där det fanns massa spännade djur att titta på,lekte i lekparker, var i djuraffärer och matade alla fina djur och systrarna hann även med en utekväll då prinsen fick va hemma och mysa med mormor m.m Väldigt mysiga dagar men på slutet hade ändå Elias hemlängtan och undrade när vi skulle åka hem till hans hus?=)
Uppsala

Nu bär det strax av till Uppsala,där Elias,mamma och mormor ska hälsa på Sanna. Elias är supertaggad och har väntat och längtat och frågat tusen gånger om vi inte ska åka snart?=)

Annars så äter prinsen penecillin nu pga av att hans öra svällde upp och blev gigantiskt av ett bett tror vi. Han är för övrigt pigg och örat börjar återgå till sin normala storlek.

Vi får återkomma med bilder när vi kommer hem!

Utflykt

Här om dan var vi på utflykt till Gådeåparken. Där finns en stenlabyrint och stora klätterträd som var uppskattade av Elias! Det var väldigt stormigt ute men tillslut hittade vi ett läställe där vi kunde fika och mysa!
Kusinerna

Idag åkte vi  till Matfors för att fira kusin Elise som fyllt 1 år. Elias och kusin Isak har lekt och lekt hela dagen lång ,de hann med allt från att bada och terrängcykla till att leka i geggamojja. En hellyckad dag alltså för prinsen!

Busungarna!
 

RSS 2.0