Lördags

I lördags hade vi middagsbesök av Sofia, Håkan och Minna. Småtjejerna roade sig mest med att äta krokar och rån medan Elias lagade en egen mumsig chokladsoppa i diskhon..:) Vi stora åt trerätters middag och tittade på melodifestivalen, en mysig kväll!


Skidtur

Igår i det härliga vädret följde Elias och grannen Molly med mormor och Stefan på en skidtur. De var jätteduktiga, men ramlade den ena så ramlade den andra..:) Sedan blev det fika på mormors baksida. Underbar dag med riktiga vårkänslor!


Gröt

Nu har Meija, som har hunnit blivit fem månader, börjat äta gröt. Hon ääälskar den och riktigt kastar sig över skeden!:) Vi hoppas på att denna matglädje håller i sig!


Murberget

Just nu är vi på museet på Murberget så prinsen får leka av sig! Ute är det trist väder, blåsigt och kallt..
Vi är nästan ensamma här så Elias har fritt spelrum och lillasyster sover å sover..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/857129/images/2012/pic_189967742.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/857129/images/2012/pic_189967742.jpg" class="image">


Tvärtom dagen

Idag på alla hjärtans dag har de som tradition på Elias dagis att göra allting tvärtom. De har pyjamas hela dagen, säger hejdå istället för hej när de kommer, äter lunchen på golvet och annat tokigt! En rolig ide tycker vi och framförallt barnen såklart!


RSS 2.0