Minna

Här om dagen var vi och hälsade på Sofia och Håkan och deras lilla goding Minna. Elias tränade inför storebrorsrollen och ville gärna hålla i bebisen,ge henne nappen och vara med vid blöjbyte. Roligt att se tyckte mamma och pappa!


Midsommar

Dagen tillbringades hos mormor där det dansades runt midsommarstången,fikades och lektes massa,väldigt mysigt!
Sedan grillades det till middag hemma hos oss tillsammans med kusinerna Elin och Nora med familj. Där fortsatte leken innan vi åkte till morfars hus och avslutade kvällen där. Väldigt härlig dag!
Elias höll sig vaken till klockan 23 då vi kom hem men somnade sedan som en stock och sov i 12 timmar.


Helgen

I helgen har gårdsfix stått på schemat. I lördags körde Stefan ner mormors ena lekstuga till prinsen med sin traktor,vet inte riktigt vad som var mest uppskattat,lekstugan eller traktorn? Haha!
Igår var det sandlådebygge som gällde och Elias hjälpte som vanligt mer än gärna till att jobba lite!

Dagisavslutning

Förra veckan hade prinsens dagis avslutning,även om Elias inte får sommarlov förrän på torsdag. Vädret var kanske inte det bästa men söta som få och duktiga på att sjunga var alla barnen iallafall!

Såhär stilig var Elias,enda stället han gick med på att posera var i fönstret...3 års kalas!

I lördags fyllde våran finaste Elias tre år och vi hade såklart stort kalas med massa bus,lek,fika och presenter!
Av mamma och pappa fick prinsen en stor studsmatta som han fullkomligt äääälskar och var såklart tvungen att prova den på en gång!Här sjungs det för storkillen!


Här blåses ljusen ut!


Tyvärr blev det inga många bra bilder fångade på alla härliga barn då de inte var stilla många stunder...men här brottas buskusinerna med morfar!


Tack alla för alla fiiina  presenter och för en härlig dag!

RSS 2.0