Kamerakrasch

Det har tyvärr blivit ett långt uppehåll här då vi hoppats in i det sista, att våran kamera som råkade ta ett dopp i havet, skulle börja fungera igen men så blev det dessvärre inte...
Så några bilder kan vi tyvärr inte visa på ett tag.

Vi mår iallafall bra allihopa,förutom lite förkylningar och så, och vi längtar allihopa tills bebisen kommer! Elias pratar varje dag nu att han ska få en lillebror som han ska ge nappen när han är ledsen,vi får hoppas att vi inte gör honom besviken...=)

Mamma och pappa har nu äntligen sedan två nätter tillbaka flyttat in och sovit i sitt nya sovrum och Elias har varit jätteduktig och sovit alldeles själv i sitt rum (han har sovit i våran säng nästan varje natt innan)!

Vardagen är ju här igen sedan några veckor tillbaka och Elias trivs jättebra på dagis,han vill helst inte gå hem när man kommer och ska hämta honom,är ju väldigt skönt!

Vi ska få låna en kamera av mormor så förhoppningsvis blir det bilder framöver!

Kommentarer
Postat av: Pia

Va skönt att sovrummet är färdigt och att Elias stannar i sitt rum :) nu måste vi verkligen prata nån dag, va längesen nu! Sååå nyfiken på vad det är för nån som bor i magen! Kan ju komma när som helst snart! :) puss

2011-09-06 @ 16:10:29
Postat av: Ammie

Kul med en uppdatering och vad härligt att sovrummet är klart! Skönt att allt är bra med er! Vi hörs gumman! PUSS

2011-09-06 @ 20:31:06
URL: http://skrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0